top
logo

VirtueMart Shopping Cart

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

VirtueMart LoginHoe verder na aanschaf pc-timer van Robusoft PDF Afdrukken E-mail

Poficiat, u heeft de Robusoft Pc Timer aangeschaft.
Hoe werkt het nu verder:

1. Als eerste kunt u het programma downloaden in de winkel, dit programma kunt u tijdelijk gebruiken zonder code. Het beste is om het programma tijd.exe, ptijd.exe of pptijd.exe te downloaden en op uw pc in de C:\windows\system32\ directory te plaatsen. (C: kan natuurlijk ook een andere letter zijn) Zo is het namelijk voor alle gebruikers mogelijk het programma op te starten en te gebruiken. Vooral het programma in de windows directory plaatsen is van belang, ook om er voor te zorgen dat het programma automatisch mee opstart indien u dat wenst.

2. Na het verlopen van de proeftijd / gebruik moet u een code invoeren, daar zal het programma ook om  vragen. Deze code kunt u aan de hand van de mail die u heeft ontvangen vanuit de winkel maximaal drie keer opvragen. U kunt dus op drie verschillende computers het programma installeren. Als u op de link klikt die u in de mail heeft ontvangen (werkt alleen in Internet Explorer van Microsoft, het is een ActiveX programma) krijgt u de code voor deze pc te zien. Natuurlijk moet u indien u het op andere pc's wilt gebruiken deze code op de andere pc opvragen in de browser. Het is niet mogelijk de code over te nemen voor een andere computer, per computer wordt er altijd een nieuwe code gegenereerd.

pc code overzicht internet explorer
Afbeelding:
In de explorer ziet u de code behorende bij de pc in het grijze vak verschijnen. De code is het gedeelte achter het "=" teken.
De instellingen van de browser i.v.m. activeX zijn in de browser te lezen.

 

 

bottom
top

Laatste Nieuws

Populair


bottom

Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.