top
logo

VirtueMart Shopping Cart

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

VirtueMart LoginOnderhoud en Hulp op afstand. PDF Afdrukken E-mail
Het laatste op computer gebied is het communiceren via de bureaubladen. Hiermee bedoelen we dat er door middel van het meekijken op uw bureaublad, of het overnemen van uw bureaublad u en de helper / onderhoudsmonteur, veel tijd en ellende kan besparen.

Er zijn op dit gebied amateurs die hun diensten aanbieden via CrossLoop, of u kunt het zoals bij ons hier ook professionals laten doen. Beide vaak tegen vergoedingen tussen 35 en 100 euro.

Wij zijn deze markt ook ingedoken en hebben een aantal opties voor u op een rij gezet. U kunt uit eenmalige helptarieven een keuze maken, maar u kunt er ook voor gaan om periodieke controles te laten uitvoeren. U voorkomt natuurlijk een heleboel ellende door vooraf uw problemen te laten ondervangen.

Voordeel van deze methode is dat u zelf niet aanwezig hoeft te zijn, en op momenten dat de pc vrij is deze te laten onderhouden. Het is zelfs in vele gevallen mogelijk de pc aan te zetten of afstand, dit kan meestal alleen bij computers die een wake-up functie op de netwerk kaart hebben zitten, en dus vaak alleen voor jonge computers van toepassing.

Denkt u ook eens aan ondersteuning als u met uw Excel sheet of Word document niet uit de voeten kunt, u vraag gewoon uw helpdesk om ondersteuning, zij loggen in, en u bent geholpen. Geen gesjouw met hardware, gewoon direct online ondersteuning. Ook de onderhoud contracten voor bedrijven kunnen op deze manier vele malen goedkoper worden. Kijk maar eens in onze prijslijst.

 

bottom
top

Laatste Nieuws

Populair


bottom

Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.