top
logo

VirtueMart Shopping Cart

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

VirtueMart LoginA blog of all section with no images
Onderhoud en Hulp op afstand. PDF Afdrukken E-mail
Het laatste op computer gebied is het communiceren via de bureaubladen. Hiermee bedoelen we dat er door middel van het meekijken op uw bureaublad, of het overnemen van uw bureaublad u en de helper / onderhoudsmonteur, veel tijd en ellende kan besparen.

Er zijn op dit gebied amateurs die hun diensten aanbieden via CrossLoop, of u kunt het zoals bij ons hier ook professionals laten doen. Beide vaak tegen vergoedingen tussen 35 en 100 euro.

Wij zijn deze markt ook ingedoken en hebben een aantal opties voor u op een rij gezet. U kunt uit eenmalige helptarieven een keuze maken, maar u kunt er ook voor gaan om periodieke controles te laten uitvoeren. U voorkomt natuurlijk een heleboel ellende door vooraf uw problemen te laten ondervangen.

Voordeel van deze methode is dat u zelf niet aanwezig hoeft te zijn, en op momenten dat de pc vrij is deze te laten onderhouden. Het is zelfs in vele gevallen mogelijk de pc aan te zetten of afstand, dit kan meestal alleen bij computers die een wake-up functie op de netwerk kaart hebben zitten, en dus vaak alleen voor jonge computers van toepassing.

Denkt u ook eens aan ondersteuning als u met uw Excel sheet of Word document niet uit de voeten kunt, u vraag gewoon uw helpdesk om ondersteuning, zij loggen in, en u bent geholpen. Geen gesjouw met hardware, gewoon direct online ondersteuning. Ook de onderhoud contracten voor bedrijven kunnen op deze manier vele malen goedkoper worden. Kijk maar eens in onze prijslijst.

 
Partner APDnet voor uw boekhouding PDF Afdrukken E-mail

Gedurende ca. 35 jaar levert de eigenaar van De AdviesPraktijk een breed scala van dienstverlening & adviezen voor het MKB en de particuliere sector en ze doen dat op een uitgebreid gebied.. Zeker voor starters, ZZP-ers respectievelijk freelancers. Je wordt zeer persoonlijk begeleid. Het werkgebied omvat een TOTAALPAKKET DIENSTVERLENING waardoor je met nagenoeg alle facetten van je bedrijf en in de financiële privé sector wordt geholpen. Een ware meedenk tank dus!
U wordt eigenlijk met alles geholpen waar u voor komt te staan. Zoals bij de keuze uit een netwerk van bekwame en professionele externe adviseurs in Nederland als daar zijn een keur van:
          •   Accountants, Administrateurs, Boekhouders,
          •   Assurantie adviseurs,
          •   Krediet deskundigen,
          •   Belastingconsulenten,
          •   Juristen (ook Fiscaal),
          •   Makelaars, Taxateurs,
          •   Webdesigners,
          •   Website ontwikkelaars,
          •   Film en animatie experts
          •   Nieuwsbrief ontwikkelaars,
          •   Webshop deskundigen,
          •   Ontwerpers, Drukkers etc.
Stuk voor stuk gerenommeerde zelfstandigen die hun sporen op elk van hun specifieke gebieden ruimschoots hebben verdient. Voor al uw vraagstukken heeft u bij De AdviesPraktijk te maken met één centrale functionaris, die niet alleen in eigen kunnen gelooft maar ook gespecialiseerde collega’s heeft. Zij worden direct ingeschakeld als dat nodig is. Zo hoeft u dus niet lang te wachten en krijgt u vlot antwoord en daadwerkelijke hulp. Buiten dat biedt De AdviesPraktijk u de mogelijkheid om samen met uw adviseur deel te nemen aan het een project dat is gerealiseerd in samenwerking met Robusoft Klik hier voor meer informatie over de tarieven van administratieve on-line modules. Via het APDNet bent u in staat om zelf uw facturering, boekhouding en projectadministratie te voeren en te laten ontroleren door uw accountant. U kunt hem daar toestemming voor verlenen, zodat uw accountant, administrateur of
boekhouder on-line uw boekingen kan aanpassen. Dat werkt modern en snel. Voor de tarieven ( Klik hier .... )
Voor een kijkje op de site ( Klik hier .... ) en directe verbinding met De AdviesPraktijk of het APDNet
Verder hanteert De AdviesPraktijk zeer interessante en buitengewoon betaalbare tarieven. Zij zoeken voor u altijd de
meest betaalbare oplossing! Zij zijn ook te bereiken op www.adviespraktijknl.nl of per mail via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Het adres is:
              De AdviesPraktijk, Woudweg 13, 9101 VH Dokkum Tel.: 0519-562524 mobiel 06-43544813

 
Robusoft JPersonalize Mambot PDF Afdrukken E-mail

Inleiding:
Robusoft heeft een Mambot gemaakt voor de JUSER module van Joomlaequipment, deze mambot is gebaseerd op de personalize Mjaztool. De tool is ideaal als u behoefte heeft om in uw content de namen en waardes van de invoervelden geregistreerde gebruikers wilt invoegen in uw teksten. Verder hebben we daarbij ook de PDF sectie uit de joomla site onder hande genomen zodat het ook in de PDF documenten oproepbaar vanaf de site van toepassing is.
Door b.v. in uw tekst op te nemen en de mabot is geinstalleerd en staat gepubliceerd zal vervangen worden door de gebruikersnaam van de geregistreerde ingelogde gebruiker.

De mambot is hier te downloaden. Ook de bijbehorende pdf tool kunt u downloaden en bevat een vervanging voor uw pdf.php die u in uw site in de directory include kunt uploaden. De mambot is gewoon standaard te installeren.

 
Hoe verder na aanschaf pc-timer van Robusoft PDF Afdrukken E-mail

Poficiat, u heeft de Robusoft Pc Timer aangeschaft.
Hoe werkt het nu verder:

1. Als eerste kunt u het programma downloaden in de winkel, dit programma kunt u tijdelijk gebruiken zonder code. Het beste is om het programma tijd.exe, ptijd.exe of pptijd.exe te downloaden en op uw pc in de C:\windows\system32\ directory te plaatsen. (C: kan natuurlijk ook een andere letter zijn) Zo is het namelijk voor alle gebruikers mogelijk het programma op te starten en te gebruiken. Vooral het programma in de windows directory plaatsen is van belang, ook om er voor te zorgen dat het programma automatisch mee opstart indien u dat wenst.

2. Na het verlopen van de proeftijd / gebruik moet u een code invoeren, daar zal het programma ook om  vragen. Deze code kunt u aan de hand van de mail die u heeft ontvangen vanuit de winkel maximaal drie keer opvragen. U kunt dus op drie verschillende computers het programma installeren. Als u op de link klikt die u in de mail heeft ontvangen (werkt alleen in Internet Explorer van Microsoft, het is een ActiveX programma) krijgt u de code voor deze pc te zien. Natuurlijk moet u indien u het op andere pc's wilt gebruiken deze code op de andere pc opvragen in de browser. Het is niet mogelijk de code over te nemen voor een andere computer, per computer wordt er altijd een nieuwe code gegenereerd.

pc code overzicht internet explorer
Afbeelding:
In de explorer ziet u de code behorende bij de pc in het grijze vak verschijnen. De code is het gedeelte achter het "=" teken.
De instellingen van de browser i.v.m. activeX zijn in de browser te lezen.

 

 
« StartVorige12VolgendeEinde »

Pagina 1 van 2

bottom

Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.